Hotell sovrum med ekbord

Customized interior

Are you looking for design solutions for large interiors? Perhaps you would like a hotel room, office or kithcen to your exact taste and specifications?

Sängbord i ek, hotellrum

Are you looking for design solutions for large interiors? Perhaps you would like a room to your exact taste and specifications?

Welander Design offers custom made interiors to architects specific drawings and concepts, hotel interiors, offices, public areas and private homes. Björn Welander established the company a decade ago.

Sänggavlar

Sänggavel i ull till hotell

 

Klädda sänggavlar

Tygklädda eller läderklädda sänggavlar kan vi producera i många olika utföranden - diagonala, rutiga, randiga, med pikering eller knappar. Vi samarbetar med ett antal tygleverantörer i Europa men kan självklart även producera sänggaveln med Ert valda tyg eller läder.

 

Hårda sänggavlar

De hårda sänggavlarna brukar vi producera i massivt trä eller faner som ek, björk och valnöt, men vi kan även producera i andra träsorter. Vi kan även producera dem i melamin eller laminat om så önskas. Allt är upp till Er - Vi löser det mesta.

Sängar

Vad gäller sängar så kan vi erbjuda dessa med t ex pocket-springs och latex och/eller tagel. Kontakta oss för att ta fram en säng som passar projektet. Om ni inte vill ha en vit madrass så kan ni välja tyget så att det passar till sänggaveln.

Förvaring

Hotellförvaring - garderob, sideboard, tv-möbel

 

Förvaring behövs alltid på ett hotell. Vi producerar detta för både hotellrummet så som restaurangen och receptionen. Allt efter Er ritning och materialval. Garderober, skjutdörrar, garderobsdörrar, sideboard, receptionsdisk, köksförvaring m.m. i massivt trä, faner, lackad MDF, laminat, melamin eller vilket material ni önskar.

Söker ni inspiration på förvaringsmöbler så ta en titt på vår förvaringsserie Hermanus. Denna förvaringsserie kan produceras efter Era mått. T ex kan kan vi producera den som  garderob, kök, sideboard och/eller tv-möbel. Ta en titt här...

Soffor & fåtöljer

Soffor och fåtöljer till hotell

 

Vi erbjuder soffor och fåtöljer både för hotellrummet, loungen och restaurangen. Vi kan producera dessa i både tyg och läder med olika stoppningar, hårda som mjuka.

I vårt fasta sortiment, Welander Studio, erbjuder vi djupa mysiga TV-soffor. Ta en titt här...

Bord

Hotellkänsla i sovrummet - mysig säng, sänggavel i ull och sängbord i ek

Skrivbord i marmor, matbord i betong, bord i trä - ni ritar vi producerar.

I vårt fasta sortiment, Welander Studio, så hittar moderna sängbord/sidobord. Läs mer om våra sängbord här...

Sängbord cliffhanger i ek  Sangbord Sidni i ek, design Björn WelanderVitt modernt sängbord till hotell

Betong

Hotellreception i betongVitt / ljusgrått betonghandfat - modern design av Björn WelanderBetonghandfat för hotell

 

Vi kan producera måttanpassad inredning i betong. Allt från receptionsdisk till handfat. Vi har tagit fram en speciell betong som inte är så porös som vanlig betong. Detta medför också att betongen är tålig mot väta. Vi impregnerar även betongen innan vi skickar iväg det. Klicka här för att se våra befintliga formar för vattenskålen. Vi kan även ta fram en ny form på vattenskålen om det är ett större projekt.

I vårt fasta sortiment, Welander Studio, har vi tagit fram ett konstverk för badrummet - ett betonghandfat med rena linjer och modernt (bild ovan). Läs mer om det här...

 

 

Vi kan producera det mesta till ett hotell men även till kontor och andra offentliga platser - hör av Er!